Noen av våre referanser

Politiets nasjonale beredskapssenter

Politiets nasjonale beredskapssenter

AA Elektro Installasjon er valgt som elektroentreprenør til det store prestisjeprosjektet på Taraldrud, Politiets nasjonale beredskapssenter.
Johnny Hermansen, Prosjektleder Skanska – «AA Elektro Inst. AS har i sterk grad bidratt til at prosjektet ble gjennomført på avtalt tid, de har vist en imponerende gjennomføringsevne og levert på høyt nivå med dyktig og samarbeidsorientert mannskap og ledelse.»

Kontraktspartner: Skanska

Alf Bjerkes vei 22

Alf Bjerkes vei 22 (Pågår)

Det nye logostikkbygget i Alf Bjerkes vei 22 er et nybygg på 29.000m2 bestående av kontorer, lager, verksted og butikk. Proffleverandørene av bygge- og installasjonsvarer, Ahlsell og Motek, flytter inn i det miljøsertifiserte bygget med blant annet bikuber, solceller og store grønne flater på taket.

Kontraktspartner: A Bygg

St. Olavs plass 5

St. Olavs plass 5 (Pågår)

Bygget består av 8 kontoretasjer med ca. 1.000 arbeidsplasser, bedriftsrestaurant, garderobefasiliteter, lager, innvendig sykkelparkering og rundt 30 parkeringsplasser.

I tillegg til gjenbruk i prosjektet, settes det også en ambisjon om miljøsertifiseringen «Breeam NOR Very Good» som minimum i byggefasen og «Breeam In Use Excellent» som en standard for bygget i bruk.

Kontraktspartner: Skanska

Eikelijordet

Eikelijordet (Pågår)

Prosjekt Eikelijordet består av 39 leiligheter fordelt på 3 blokker med sammenhengende P-kjeller og 4 stk. rekkehus med 12 boenheter. Leiligheter blir klargjort for smarthus løsning, solcelleanlegg og el-bil ladestasjoner.

Kontraktspartner: Block Watne

Ås VGS

Ås VGS (Pågår)

Eksisterende bygg skal rives og det skal bygges nytt skolebygg på ca. 4.800m2. Nybygget skal blant annet huse et nytt kantinekjøkken med bespisningsarealer, elevtjenester, arealer for tilrettelagt opplæring, helse- og oppvekstfag, studiespesialisering og lærerarbeidsplasser.

Kontraktspartner: J.I. Bygg

Bilia-Follo-4

Bilia Solbergkrysset Ås

Den nye bilforretningen til Bilia i Ås består av salgshaller, verksted, p-kjeller og delelager med et samlet bruttoareale på 6500m2. Nybygget skal tilfredstille krav til energimerke A.

Kontraktspartner: A-Bygg

Verpet

Verpet (Pågår)

Prosjekt Verpet består av to bygg med bla. lager, kontor, verksted, vaskehall og undervisningsrom. Byggene får et samlet bruttoareal på ca. 10.000m2.

Kontraktspartner: Metacon

Vestli skole

Vestli skole

Vestli skole består av ny skole og flerbrukshall med kapasitet til 840 elever.

Skolen har fire klasser per årstrinn med en størrelse på 13.000 kvadratmeter. Den skal bygges etter passivhusstandard med bruk av miljøvennlige og bærekraftige materialer.

Kontraktspartner: Veidekke

Holtet Horisont i Kongsveien

Holtet Horisont i Kongsveien

AA Elektro har levert den elektriske installasjonen på Holtet horisont i Oslo. Prosjektet består av 90 leiligheter fordelt på 8 blokker og har et arkitektonisk uttrykk som gjør at det faller naturlig inn i omgivelsene. Vår oppdragsgiver denne gang var en av Skandinavias ledende entreprenørselskap, Veidekke i Norge.

Hoppern skole

Hoppern skole

Hoppern Skole blir et fremtidsrettet skolebygg i massivtre med kapasitet til 450 elever.

Skolebygget skal miljøsertifiseres etter Breeam-NOR standarden “Very Good” og det skal installeres egne solcelleanlegg på skole og idrettshall. Prosjektet får en total størrelse på 9900 m2.

Kontraktspartner: AF Bygg

 

Ytre Enebakk skole

Ytre Enebakk skole

Prosjektet besto av ny barneskole i Enebakk kommune med kapasitet til 784 elever og 85 ansatte.

Skolen har en total størrelse på ca. 7.200 m2 BTA med egen flerbrukshall. Er bygget i massivtre med hybridventilasjon og sedumtak.

Kontraktspartner: Betonmast

Kunnskapsdepartementet

Kunnskapsdepartementet

Kirkegata 18 ble bygget i 1915-1921 for daværende Centralbanken for Norge og var et av byggene som var med på å endre Kvadraturens karakter i starten av forrige århundre til å bli Oslos svar på “City”, med hovedseter for rederiene og de store bankene i nærheten av Norges Bank og Børsen. Bygningene er oppført på Byantikvarens gule liste. Byantikvarens gule liste er en oversikt over registrerte verneverdige kulturminner og kulturmiljøer i Oslo. Kulturminnene som er oppført i listen har så stor kulturhistorisk og/eller arkitektonisk verdi, at de ønskes bevart. Kirkegata 18, inkl. nabobygget Tollbugata 12, har gjennomgått en omfattende innvendig rehabilitering med skifte av bygningsmessige interiører og installasjon av nye tekniske anlegg.

Vår elektroentreprise er på 35 mill.

Uranienborg skole del 1

Uranienborg skole del 1

Prosjektet innebærer rehabilitering av Uranienborg skole med kapasitet til ca. 300 elever. Del 1 omfatter aktivitetsbygg og gymbygg fra 1994 og 1925.

Resten av arealet til skolen ferdigstilles i fase 2 og i alt skal det rehabiliteres 5000 m2. Fase 1 i prosjektet ble ferdigstilt til skolestart høst 2018.

Kontraktspartner: TeamBygg

 

Solberg skole

Solberg skole

Vi har på oppdrag fra AF bygg utført den elektriske installasjonen på Solberg skole. Bygget består av 2-parallell barneskole med flerbrukshall.

Bygninger er på 7400 m2 i tre etasjer med flatt tak og er lagt som en integrert del av landskapet og utformet i enkle kubiske former. Utformingen er utført i betong, hulldekker og stål med lyst treverk i vedlikeholdsfritt materiale som gir et robust preg.

Ski Bygg – Butikk belysning

Ski Bygg – Butikk belysning

Vi har hatt ansvar for det elektriske anlegget på alle avdelingene til Ski Bygg AS siden 2000. Her jobber vi kontinuerlig med å holde anlegget i orden samt utfører alle utvidelser. Årlige kontroller av hele anlegget og termofotografering av samtlige tavler.

Oslo Spektrum

Oslo Spektrum

Her har vi hatt rammeavtale siden 2012, hvor vi utfører arbeider etter ønske fra driftsavdelingen. Arbeidene er ofte tavle ombygginger/ utvidelser, arbeider på kjølemaskiner og ventilasjonsanlegg, bytting av belysning, KNX anlegg etc.

Tine Meierier

Tine Meierier

På oppdrag fra Insenti har AA Elektro utført elektroinstallasjonen i forbindelse med ombygging av driftssentralen på fabrikken til Tine på Kalbakken.

Ski bygg Askim

Ski bygg Askim

AA Elektro Inst. AS har utført elektroinstallasjonen på det nye bygget til Ski Bygg i Askim. Bygget inneholder butikk, lager og administrasjon på til sammen 2500m2.

Caspersen foto

Caspersen foto

På oppdrag fra Bermingrud har vi utført den elektriske installasjonen på det nye lagerbygget til Caspersen foto. Bygget består av lagerbygg på 2500m2 med 600m2 kontorfløy.