Skal du bare henge opp en lampe? Må du bygge om sikringsskapet ditt? Eller skal du installere helt nytt system i huset ditt? Vi kan hjelpe deg med de behovene som oppstår.

Vi er din totalleverandør av elektriske installasjoner og kontroller. Vi har lang erfaring og høy fagkompetanse på alt innenfor elektrikertjenester.

Alle våre ansatte har godkjenninger, autorisasjoner og sertifikater som kvalitetssikrer at våre tjenester er av beste klasse. Vi yter personlig service og sørger for å følge opp deg som kunde. Vi leverer produkter fra ledende leverandører med høy kompetanse og våre fagfolk sørger for at jobben blir gjort forsvarlig.

Har du et gammelt elektrisk anlegg? Vi utfører eltilsyn som er en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter, brytere osv. Tilsynet er en garanti for at alt er i orden med ditt elanlegg. Der vi finner feil kommer vi med forslag og løsninger på utbedringer.

Vi sørger for at du har et trygt elektrisk anlegg

Når du har behov for å installere nytt elektrisk anlegg i huset ditt må du sørge for at du bruker strømsparende systemer som også kan spare deg for penger.

Går du med drøm om eget hus? Kontakt oss for råd og tips og et uforpliktende tilbud.

Kontakt Oss

Jeg trenger en AA elektriker!

Kontakt Oss