Tlf. 64 87 01 80

AKTUELT

Vår nye nettside setter søkelyset på økt bransjetransparens

Med ny logo, visuell identitet og nettside, ønsker vi å skape en ærligere bransje. På nettsiden vår møter du superh(el)ten Aasen og hans priskalkulator. Med denne skal du som forbruker enkelt få nøyaktige prisestimater.

Tekst/forfatter:

Christoffer Olsen

Ny identitet og nettside – samme kvalitet

Vi har gledet oss lenge til å presentere vår splitter nye nettside og identitet. Vi ønsket å få en nettside som representerer den vi er og hva vi står for. Siden oppstarten i 1989 har vi kontinuerlig vært svært dedikerte på tre områder – kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Disse tre elementene er derfor smeltet inn i den nye nettsiden vår.

pil til alle saker
AA Eektro
Superaasen portrett
aasenny

Aasen og hans superkraft, priskalkulatoren

Du har kanskje sett Aasen inne på nettsiden allerede? Hvis ikke kan du se han titte opp fra menyen nederst på siden. Hans mål er å bekjempe uklare og uforståelige prisestimater for mannen i gata. Fra spøk til alvor, så skal vi gjøre bransjen mer transparent for forbrukere. Vi er utrolig stolte av å presentere priskalkulatoren. I denne legger du inn hvilken tjeneste du ønsker, deretter får du et prisestimat. 

Vi ønsker deg dermed hjertelig velkommen til vår nye nettside! Selv om vi ser litt nye ut, så kan du fortsatt forvente deg den samme høye kvaliteten.

INSPIRASJON

* SE OG BLI INSPIRERT *

* SE OG BLI INSPIRERT *