Tlf. 64 87 01 80

PERSONVERN

Denne policyen for personvern (“Policy”) beskriver hvilke personopplysninger som blir samlet og fremkalt (behandlet) når du bruker AA Elektro Installasjon AS nettsteder (“Nettstedene”), for eksempel aaele.no og kampanje.aaele, og AA Elektro Installasjon AS’ evt. mobilapplikasjoner (våre “Apper”). Denne Policyen beskriver hvilke typer personopplysninger som blir samlet når du bruker våre Nettsteder og Apper og hvordan dine personopplysninger blir brukt, delt og beskyttet. Den beskriver også hvilke valg du har vedrørende dine personopplysninger og hvordan du kan kontakte oss.

st olavs plass

HVEM ER ANSVARLIG FOR BEHANDLINGEN AV DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Hvilke av AA Elektro Installasjons juridiske enheter som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger vil avhenge av din interaksjon med våre Nettsteder og Apper, og hvor i verden du befinner deg.

AA Elektro Installasjon AS’ relevante tilknyttede selskap er i det følgende betegnet som “AA Elektro Installasjon” eller “vi”.

HVEM ER ANSVARLIG FOR BEHANDLINGEN AV DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi ber deg om visse typer personopplysninger for å kunne levere produkter og tjenester som du ønsker. Dette gjelder for eksempel når du gjennomfører et kjøp, ber om å motta meddelelser, oppretter en bruker, deltar på våre arrangementer eller konkurranser, eller ved ditt besøk på en av våre Nettsteder eller bruk av Apper. Personopplysninger som kan omfattes er din(e):

Vi bruker ytterligere personopplysninger for å muliggjøre visse funksjonaliteter på våre Nettsteder og Apper eller tjenester, i tillegg til optimalisering av Nettsteder og Apper. Vi ber for eksempel om tilgang til din telefons geografiske plassering for å kunne loggføre dine kontakter for å muliggjøre interaksjon med dine venner, din kalender for å kunne opprette et arrangement, eller ditt brukernavn på sosiale nettverk for å kunne legge ut innhold fra en App til et sosialt nettverk. Personopplysninger som kan omfattes er din(e):

Ved bruk av våre Nettsteder eller Apper vil informasjon automatisk samles inn og deles med AA Elektro Installasjon av dine tekniske plattformer som yter tjenesten. Din nettleser eller mobile enhet vil for eksempel dele data med AA Elektro Installasjon når disse samhandler med AA Elektro Installasjons nettsteder eller Apper. Mer informasjon om denne praksisen finnes i avsnittet om Cookies (informasjonskapsler) og Pixel tags (sporingsbilder) nedenfor. Informasjon som omfattes er:

SuperhELt med tekst
superman up

VERKTØY SOM ADMINISTRERER HVA VI SAMLER INN

Når du bruker våre Apper, vil vi også informere deg og om vår innsamling og bruk gjennom standardiserte tillatelser i app butikker, mobiloperativsystem og gjennom din App opplevelse. Vi vil også be om ditt samtykke der det er nødvendig.

I mange tilfeller vil din nettleser eller plattform til din mobile enhet gi deg tilleggsverktøy som gir deg anledning til å kontrollere når din enhet samler inn eller deler særskilte kategorier av informasjon. For eksempel kan din mobile enhet eller nettleser tilby verktøy som gir deg anledning til å administrere bruk av cookies (informasjonskapsler) eller lokasjonsdeling. Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med og bruke disse tilgjengelige verktøyene på dine enheter.

HVORFOR OG HVORDAN VI BRUKER (BEHANDLER) DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi bruker personopplysningene vi samler inn fra deg på følgende måter: 

For å levere funksjonaliteten til Nettstedene, Appene og tjenestene etter din anmodning

Når du bruker våre Nettsteder eller Apper vil vi bruke opplysninger til å levere produktene eller tjenestene du har valgt. Hvis du for eksempel gjør et kjøp på aaele.no, eller deltar på et arrangement eller en promotering, vil vi bruke kontaktinformasjonen din til å kommunisere med deg om kjøpet, arrangementet eller promoteringen.

For å gi informasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer, og for andre markedsføringsformål

Når du oppretter en brukerkonto hos AA Elektro Installasjon, kan vi bruke informasjonen du gir oss, i tillegg til informasjon fra andre AA Elektro Installasjon kilder, slik som ditt bruk av AA Elektro Installasjons Nettsteder og Apper, dine besøk eller kjøp gjort i AA Elektro Installasjon butikker, din deltakelse på AA Elektro Installasjon arrangementer og konkurranser (alternativt gjennom andre selskaper som er tilknyttet AA Elektro Installasjon) for å sende personlige budskap om produkter eller tjenester som kan være av interesse for deg.

For å drive, forbedre og vedlikeholde vår virksomhet og våre produkter og tjenester

Vi kan bruke informasjonen du gir oss til å drive vår virksomhet. Når du for eksempel foretar et kjøp, kan vi bruke disse opplysningene til regnskap, revisjon og andre interne funksjoner. Som et annet eksempel, kan vi bruke data om hvordan du bruker produktene og tjenestene til å forbedre din brukeropplevelse, til å hjelpe oss med å diagnostisere tekniske problemer og problemer med tjenestene, og optimalisere våre Nettsteder og Apper.

Til å beskytte våre eller andres rettigheter, eiendeler eller sikkerhet

Vi kan også bruke opplysninger om hvordan du bruker våre Nettsteder og Apper til å forhindre eller oppdage svindel, misbruk, ulovlig bruk og brudd på våre Bruksvilkår og for å etterkomme rettskjennelser, anmodninger fra offentlige instanser eller for å overholde lover som kommer til anvendelse.

For generelle forsknings- og analyseringsformål

Vi bruker informasjon om hvordan våre besøkende bruker våre Nettsteder, Apper og Tjenester for å kunne forstå kundeadferd eller preferanser. Vi kan for eksempel bruke informasjon om hvordan besøkende på aaele.no søker etter- og finner produkter for å kunne optimalisere måten vi organiserer og presenterer ulike produkttilbud på vårt Nettsted.

Andre Formål

Vi kan også bruke dine personopplysninger på andre måter, og vil gi særskilt varsel ved tidspunktet for innsamling og innhente ditt samtykke, der dette er nødvendig.

LURER DU PÅ NOE?

Vi tar gjerne en prat med deg. Vi tilbyr gratis digital befaring eller bare en prat på telefon.