Tlf. 64 87 01 80

PROSJEKTER

Her kan du se en rekke prosjekter vi har jobbet med. Alt fra omfattende industrielle installasjoner til skreddersydde løsninger for boliger.

PROSJEKT
Politiets nasjonale beredskapssenter
AA Elektro Installasjon er valgt som elektroentreprenør til det store prestisjeprosjektet på Taraldrud, Politiets nasjonale beredskapssenter. Johnny Hermansen, Prosjektleder Skanska – «AA Elektro Inst. AS har i sterk grad bidratt til at prosjektet ble gjennomført på avtalt tid, de har vist en imponerende gjennomføringsevne og levert på høyt nivå med dyktig og samarbeidsorientert mannskap og ledelse.» Kontraktspartner: Skanska
PROSJEKT
Bilia Solbergkrysset Ås
Den nye bilforretningen til Bilia i Ås består av salgshaller, verksted, p-kjeller og delelager med et samlet bruttoareale på 6500m2. Nybygget skal tilfredstille krav til energimerke A. Kontraktspartner: A-Bygg
PROSJEKT
Vestli skole
Vestli skole består av ny skole og flerbrukshall med kapasitet til 840 elever. Skolen har fire klasser per årstrinn med en størrelse på 13.000 kvadratmeter. Den skal bygges etter passivhusstandard med bruk av miljøvennlige og bærekraftige materialer. Kontraktspartner: Veidekke
PROSJEKT
Holtet Horisont i Kongsveien
AA Elektro har levert den elektriske installasjonen på Holtet horisont i Oslo. Prosjektet består av 90 leiligheter fordelt på 8 blokker og har et arkitektonisk uttrykk som gjør at det faller naturlig inn i omgivelsene. Vår oppdragsgiver denne gang var en av Skandinavias ledende entreprenørselskap, Veidekke i Norge.
PROSJEKT
Hoppern skole
Hoppern Skole blir et fremtidsrettet skolebygg i massivtre med kapasitet til 450 elever. Skolebygget skal miljøsertifiseres etter Breeam-NOR standarden “Very Good” og det skal installeres egne solcelleanlegg på skole og idrettshall. Prosjektet får en total størrelse på 9900 m2. Kontraktspartner: AF Bygg
PROSJEKT
Ytre Enebakk skole
Prosjektet besto av ny barneskole i Enebakk kommune med kapasitet til 784 elever og 85 ansatte. Skolen har en total størrelse på ca. 7.200 m2 BTA med egen flerbrukshall. Er bygget i massivtre med hybridventilasjon og sedumtak. Kontraktspartner: Betonmast
PROSJEKT
Kunnskapsdepartementet
Kirkegata 18 ble bygget i 1915-1921 for daværende Centralbanken for Norge og var et av byggene som var med på å endre Kvadraturens karakter i starten av forrige århundre til å bli Oslos svar på “City”, med hovedseter for rederiene og de store bankene i nærheten av Norges Bank og Børsen. Bygningene er oppført på Byantikvarens gule liste. Byantikvarens gule liste er en oversikt over registrerte verneverdige kulturminner og kulturmiljøer i Oslo. Kulturminnene som er oppført i listen har så stor kulturhistorisk og/eller arkitektonisk verdi, at de ønskes bevart. Kirkegata 18, inkl. nabobygget Tollbugata 12, har gjennomgått en omfattende innvendig rehabilitering med skifte av bygningsmessige interiører og installasjon av nye tekniske anlegg. Vår elektroentreprise er på 35 mill.
PROSJEKT
Uranienborg skole del 1
Prosjektet innebærer rehabilitering av Uranienborg skole med kapasitet til ca. 300 elever. Del 1 omfatter aktivitetsbygg og gymbygg fra 1994 og 1925. Resten av arealet til skolen ferdigstilles i fase 2 og i alt skal det rehabiliteres 5000 m2. Fase 1 i prosjektet ble ferdigstilt til skolestart høst 2018. Kontraktspartner: TeamBygg
PROSJEKT
Solberg skole
Vi har på oppdrag fra AF bygg utført den elektriske installasjonen på Solberg skole. Bygget består av 2-parallell barneskole med flerbrukshall. Bygninger er på 7400 m2 i tre etasjer med flatt tak og er lagt som en integrert del av landskapet og utformet i enkle kubiske former. Utformingen er utført i betong, hulldekker og stål med lyst treverk i vedlikeholdsfritt materiale som gir et robust preg.
PROSJEKT
Ski Bygg – Butikk belysning
Vi har hatt ansvar for det elektriske anlegget på alle avdelingene til Ski Bygg AS siden 2000. Her jobber vi kontinuerlig med å holde anlegget i orden samt utfører alle utvidelser. Årlige kontroller av hele anlegget og termofotografering av samtlige tavler.
PROSJEKT
Oslo Spektrum
Her har vi hatt rammeavtale siden 2012, hvor vi utfører arbeider etter ønske fra driftsavdelingen. Arbeidene er ofte tavle ombygginger/ utvidelser, arbeider på kjølemaskiner og ventilasjonsanlegg, bytting av belysning, KNX anlegg etc.
PROSJEKT
Tine Meierier
På oppdrag fra Insenti har AA Elektro utført elektroinstallasjonen i forbindelse med ombygging av driftssentralen på fabrikken til Tine på Kalbakken.
PROSJEKT
Ski bygg Askim
AA Elektro Inst. AS har utført elektroinstallasjonen på det nye bygget til Ski Bygg i Askim. Bygget inneholder butikk, lager og administrasjon på til sammen 2500m2.
PROSJEKT
Caspersen foto
På oppdrag fra Bermingrud har vi utført den elektriske installasjonen på det nye lagerbygget til Caspersen foto. Bygget består av lagerbygg på 2500m2 med 600m2 kontorfløy.

LURER DU PÅ NOE?

Vi tar gjerne en prat med deg. Vi tilbyr gratis befaring eller bare en prat på telefon.